Kostrådgivning Örnsköldsvik

Påbörja din resa mot en hälsosammare livsstil idag – kostrådgivning för dig i Örnsköldsvik!

Åsas Hälsa och träning

För närvarande erbjuder jag inte kostrådgivning! Varmt välkommen till Åsas hälsa och träning, här står välmående i centrum. Hit kan du vända dig för att komma igång med träningen och förändra dina kostvanor.

Min vision är att få människor i rörelse och prioritera sin hälsa, att skapa en välmående kropp som klarar av vardagens alla utmaningar. Det är du som påverkar din framtid, låt inte gamla vanor styra din livsstil. En förändring är alltid möjlig, så länge viljan och motivationen existerar.

Jag erbjuder en rad olika tjänster inom träning och kostrådgivning, alltid anpassat utifrån dina behov och målsättningar. Att träna och leva ett hälsosamt liv ska inte vara komplicerat eller tråkigt, det ska vara roligt och motiverande.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar. Mitt mål är att du ska få den bästa möjliga hjälpen oavsett vad det är du undrar över eller vad för tjänst du vill få hjälp med.

kostrådgivning

Personlig träning

Oavsett om du behöver komma igång med träning eller bara vill ha lite ny motivation och inspiration, så finns jag här för att erbjuda mina tjänster. Det är dina önskemål och behov som står i fokus när du vänder dig till mig. Läs gärna mer om mina träningspass och program här

Kostrådgivning

Kosten är viktig oavsett om man tränar eller inte. Det är en av de byggstenarna som ser till att kroppen fungerar och mår bra. Att äta rätt kost bidrar till ett ökat välmående och kan vara en viktig nyckel för att nå sin idealkropp. Här kan du läsa mer om min kostrådgivning. Förändra dina kostvanor redan idag!

Här finns jag

Mig hittar du i Nälden och hit välkomnar jag alla som strävar efter en hälsosammare livsstil. En del av mina tjänster erbjuds även online, därmed spelar det mindre roll om du befinner dig i Nälden, Örnsköldsvik eller någon annanstans. Det viktigaste är att du har viljan att ändra på dina vanor.