Kostrådgivning

Förändra dina kostvanor

För närvarande erbjuder jag inte kostrådgivning! Strävan efter förändring kan vara tydlig och målsättningen kan vara klar, men vart ska man börja? Om viljan att förändra sina kostvanor finns där så finns även möjligheterna att lyckas, ibland kan det bara behövas lite hjälp på traven. Med min kunskap och erfarenhet bidrar jag med rådgivning samt skapar ett kostschema utifrån dina målsättningar.

Kosten är en av de viktigaste nycklarna för en god och välmående hälsa. En kropp som får i sig näringsrik mat, är en kropp som också mår bra och orkar med vardagen. Ibland finns inte möjligheten att på egen hand förändra sin kost, då finns jag här för att hjälpa dig på vägen.

kostrådgivning

Vill ni få information angående mina tjänster? Besök gärna min Facebook eller klicka er vidare till Bokadirekt. Alla kunder får hjälp med ett skräddarsytt kostschema utifrån deras önskemål och behov som passar vardagen.

Kostrådgivning
Vill du ha verkliga resultat som faktiskt funkar. Tålamod och en vilja att ändra sitt beteende är receptet för att nå sina mål. När det kombineras med rätt kunskap och nutrition får du precis rätt förutsättningar för uppnå resultat och ett ökat välmående. Jag skräddarsyr ett kostschema utifrån dina målsättningar och behov.