Personlig coachning Östersund

Påbörja din resa mot en hälsosammare livsstil idag – Personlig coachning för dig i Östersund!

Åsas Hälsa och träning

Varmt välkommen till Åsas hälsa och träning, här står välmående i centrum. Hit kan du vända dig för att komma igång med träningen och förändra dina kostvanor.

Min vision är att få människor i rörelse och prioritera sin hälsa, att skapa en välmående kropp som klarar av vardagens alla utmaningar. Det är du som påverkar din framtid, låt inte gamla vanor styra din livsstil. En förändring är alltid möjlig, så länge viljan och motivationen existerar.

Jag erbjuder en rad olika tjänster inom träning, alltid anpassat utifrån dina behov och målsättningar. Att träna och leva ett hälsosamt liv ska inte vara komplicerat eller tråkigt, det ska vara roligt och motiverande.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar. Mitt mål är att du ska få den bästa möjliga hjälpen oavsett vad det är du undrar över eller vad för tjänst du vill få hjälp med.

Personlig träning

Oavsett om du behöver komma igång med träning eller bara vill ha lite ny motivation och inspiration, så finns jag här för att erbjuda mina tjänster. Det är dina önskemål och behov som står i fokus när du vänder dig till mig. Läs gärna mer om mina träningspass och program här

Självkänsla 

När man tränar ökar självkänslan. Man kan känna sig stolt över vad man åstadkommer och när man får en finare kropp och bättre kondition. Dessutom få man mer energi och känner sig piggare och gladare av träning. 

 

Här finns jag

Mig hittar du i Nälden, en liten bit utanför Östersund. Hit välkomnar jag alla som strävar efter en hälsosammare livsstil. En del av mina tjänster erbjuds även online, därmed spelar det mindre roll om du befinner dig i Östersund eller inte. Det viktigaste är att du har viljan att ändra på dina vanor.