Personlig träning

Din resa börjar här

Vill du komma igång med träningen, eller tränar du redan men önskar en bättre struktur på träningen. Då har du kommit helt rätt, jag erbjuder flera olika tjänster inom träning. 

Du har en möjlighet att påverka din framtid. Dina gamla vanor och rutiner bestämmer inte slutresultat, det gör du. 

Träning behöver inte vara komplicerat utan det ska vara enkelt, roligt och utmanade. Vi alla har olika förutsättningar, behov och mål med träningen. Därför ska din träning också vara anpassad just för dig, så att du kan nå dina mål. 

Tjänster

Personlig träning
Har du en vision om en välmående kropp fri från skador, en stark kropp som orkar med både vardagen och det där lilla extra. Personlig träning är ett utmärkt alternativ för att stärka sig själv och nå sina mål. Utifrån dina målsättningar och erfarenheter skapar jag ett träningsupplägg som kommer ge dig de rätta förutsättningarna.

Träningsprogram
Du kanske föredrar att träna på egen hand, men vet inte riktigt var du ska börja. Kanske känner du dig osäker på vilka övningar som är bäst för dig och hur man utför dem. Eller har du bara tröttnat på ditt gamla träningsprogram och behöver lite nya övningar? Hos mig kan du köpa individuella träningsprogram som jag tar fram baserat på dina mål och förutsättningar. 

Gruppträning
Varierad gruppträning där övningarna varierar mellan varje tillfälle.

När du är med på gruppträning får ni även en stämpel på ett stämpelkort. Allt eftersom du stämplar får du även erbjudanden. Stämpelkortet får du vid ditt första köp av gruppträning. Det är inga bindningar eller liknande, utan ett kort för att ge lite extra motivation och erbjudanden. Stämpelkortet är personligt.

Material: Matta och ett glatt humör

Alla kan träna, jag kommer variera övningarna till en lättare eller mer utmanande utförande.
Under Covid-19 så tänker vi på att hålla avstånd och kom endast om du är frisk.

PT duo
Gör träningen lite roligare, boka PT duo! Träna med en vän, familjemedlem eller partner. PT duo är ett perfekt träningsupplägg för er som har liknande förutsättningar och mål med träningen. Ni får ett program som passar er båda, så att ni kan träna tillsammans.

Rörlighetsträning
Hur ofta tränar du din rörlighet? Rörlighetsträning har alla nytta av, både elitidrottaren och stillasittaren. Genom att förbättra din aktiva rörlighet kan du träna bättre, motverka stelhet och skador samt få bättre hållning.