PT Online Åre

Påbörja din resa mot en hälsosammare livsstil idag – PT online och i Åre!

Åsas Hälsa och träning

Varmt välkommen till Åsas hälsa och träning, här står välmående i centrum. Hit kan du vända dig för att komma igång med träningen.

Min vision är att få människor i rörelse och prioritera sin hälsa, att skapa en välmående kropp som klarar av vardagens alla utmaningar. Det är du som påverkar din framtid, låt inte gamla vanor styra din livsstil. En förändring är alltid möjlig, så länge viljan och motivationen existerar.

Jag erbjuder en rad olika tjänster inom träning, alltid anpassat utifrån dina behov och målsättningar. Att träna och leva ett hälsosamt liv ska inte vara komplicerat eller tråkigt, det ska vara roligt och motiverande.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar. Mitt mål är att du ska få den bästa möjliga hjälpen oavsett vad det är du undrar över eller vad för tjänst du vill få hjälp med.

INDIVIDUELL TRÄNING ONLINE 

Har du en vision om en välmående kropp fri från skador, en stark kropp som orkar både vardagen och den där lilla extra? Online träning är ett utmärkt alternativ att stärka sig själv och nå sina mål utan gym eller att behöva åka någonstans. Utifrån dina målsättningar och erfarenhet skapar jag ett träningsupplägg som kommer ge dig rätt förutsättningar.

Träningen sker på valfri plats och när du känner att du har tid. Det går bra att ändra under träningsperioden. Du kanske vill träna mer löpning utomhus en period och sedan ändra fokus och satsa mer på styrketräning gå gym eller hemma istället. Du kan träna med kroppsvikt eller redskapen träningsboll, träningsgummiband, hantlar eller skivstång.

Hur går det till?

Jag jobbar med det absolut bästa programmet på marknaden när det kommer till kost och träningsprogram. Det underlättar vardagarna för PT:en, kostrådgivaren och framförallt kunden som man jobbar med.

Tiden i din träningsperiod rullar på från det överenskomna startdatumet, oavsett om du utnyttjar träningsprogram, kostupplägg, coaching online eller inte. Inga pengar återbetalas.

 

 

PT online Bas

 • 4 veckors individuellt träningsprogram
 • Tillgång till träningsplattform
 • Veckovis uppföljning
 • Fri coachning och support via mejl
 • 2×30 min konsult för reglering av program o.s.v

 

PT online komplett 

 • 4 veckors individuellt tränings- och kostprogram
 • Tillgång till träning och kost i plattform
 • Veckovis uppföljning
 •  Fri coaching och support via mejl
 • Receptsamling
 • 4×30 min video-/telefonmöte för reglering av program o.s.v

För information om priser, vänligen kontakta mig. Du kan boka tid via Bokadirekt.

Personlig träning

Oavsett om du behöver komma igång med träning eller bara vill ha lite ny motivation och inspiration, så finns jag här för att erbjuda mina tjänster. Det är dina önskemål och behov som står i fokus när du vänder dig till mig. Läs gärna mer om mina träningspass och program här

Självkänsla 

När man tränar ökar självkänslan. Man kan känna sig stolt över vad man åstadkommer och när man får en finare kropp och bättre kondition. Dessutom få man mer energi och känner sig piggare och gladare av träning. 

Här finns jag

Mig hittar du i Nälden, en liten bit utanför Åre. Hit välkomnar jag alla som strävar efter en hälsosammare livsstil. En del av mina tjänster erbjuds även online, därmed spelar det mindre roll om du befinner dig i Åre eller inte. Det viktigaste är att du har viljan att ändra på dina vanor.